Miejsce pracy: Podlesie, woj. opolskie
Lubisz gotować, masz doświadczenie w pracy w kuchni i szukasz stabilnego zatrudnienia?
Dołącz do naszego zespołu w hotelu pod Opolem i rozwijaj swoje umiejętności, przygotowując smaczne dania w przyjaznej atmosferze!
Zakres obowiązków:
- tworzenie dań zgodnie z kartą menu, recepturami
- dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań
- właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi
- odbiór towarów od dostawców i sprawdzanie jego jakości
- kontrola świeżości używanych produktów
- przestrzeganie dyscypliny pracy
- dobra organizacja pracy na stanowisku kucharz
Szukamy osoby, która:
- posiada aktualną książeczkę sanepidowską bądź orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
- ma doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza
- zna zasady higieny i bezpieczeństwa żywności
- potrafi pracować samodzielnie i w zespole
Co oferujemy:
- atrakcyjną stawkę 7500 – 11 000 zł brutto – w zależności od doświadczenia
- premie
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- praca w godzinach 11:00-22:00
- pracę w zgranym zespole